You are currently viewing ŠRD Kostrena pobjednik 28. Kupa Preluka

ŠRD Kostrena pobjednik 28. Kupa Preluka

Ove nedjelje u organizaciji SRD Preluk održan je tradicionalni Kup Preluka. 28. osmi put je to da je naš klub održao ovo prigodno takmičenje. Nakon što prošle godine nismo uspjeli održati natjecanje zbog problema s pandemijom ove godine imali smo lijep broj ekipa. Natjecanje je održano na akvatoriju ispred Hiltona po iznimno lijepom vremenu.

Uz naše vrijedne volontere svi natjecatelji su za vrijeme natjecanja dobili marendu a prije samog proglašenja također smo za sve natjecatelje, popratno osoblje i naše članove organizirali ručak.

Na samom takmičenju ulovljeno je 220 riba ukupne težine tek nešto manje od 21 kilograma, što je odličan prosjek. Najveću ribu uhvatili su članovi ekipe iz ŠRD Kostrena. Njihova orada težila je 406 grama. Treće mjesto osvojila je ekipa ŠDR Tunera Jadranovo a drugoplasirani su bili članovi DSNM Volosko. Prvo mjesto osvojila je ekipa ŠRD Kostrena u sastavu Marijo i Krešimir Milić. Oni su ulovili čak 35 primjeraka ukupne težine 3,362 kilograma. Također osim što su osvojili prijelazni pehar doma su ponijeli i krčki pršut koji je bio glavna nagrada.