You are currently viewing Međuopćinsko prvenstvo 2021 u kategoriji U16

Međuopćinsko prvenstvo 2021 u kategoriji U16

U subotu je održano međuopćinsko takmičenje u ribolovu za kategoriju U-16 kojega je domaćin bio „SRD Preluk“. Na natjecanju je sudjelovalo tridesetak djece iz četiri kluba s Liburnijskog područja. Treba napomenuti da su se osim u pojedinačnoj konkurenciji gledali rezultati i u ekipnom dijelu.

Statistički gledano ulovljen je ukupno 251 primjerak ukupne težine 9.065 kilograma, a najtežu ribu ulovio je Dominik Bradaschia iz „ŠRK Jadran“ čija je orada težila 166 gr.

U ekipnom dijelu takmičenja pobjedu je odnijela ekipa „ŠRD Zubatac“ iz Lovrana u sastavu Luko Pavičević i Mihael Andrejević. Drugo mjesto zauzeli su Petar Pobar i Dario Šepić iz „ŠRK Ičići“ a treći su bili Filip Vlado Lunaček i Iva Landeka iz „ŠRK Jadran“ iz Opatije.

U pojedinačnoj konkurenciji sa ukupno 30 ulovljenih primjeraka prvo mjesto osvojio je Petar Pobar, član „ŠRK Ičići“. Drugo mjesto osvojio je Filip Vlado Lunaček iz „ŠRK Jadan“ a treći je bio Luko Pavičević koji nastupa Za „ŠRD Zubatac.

Što se tiče naših mladih snaga najbolji je bio Adrian Pogorelić koji je završio kao šesto plasirani, David Jeušić je bio 12. a Karin Sušanj 16. Dorian Rubeša natjecanje je završio na 19. mjestu a odmah iza njega plasirao se Paulo Klarić. Mauro Osojnak završio je kao 22. Treba napomenuti da je Lucija Osojnak nastupala van konkurencije ali je odlično lovila i da je bila u konkurenciji završila bi natjecanje najvjerojatnije među prvih deset natjecatelja. U ekipnom dijelu Pogorelić i Osojnak završili su kao peti. Sušanj i Jelušić šesti, a Klarić i Rubeša jedanaesti.

Čestitamo našim takmičarima, svim natjecateljima i pobjednicima jer kako je jedan od najmlađih natjecatelja prokomentirao sa svojim trenerom na ovakvim natjecanjima svi su pobjednici.

ROGI RIBARU