You are currently viewing Ekipa SRD Zubatac ukupni pobjednik 15. Mićega Kupa Preluka

Ekipa SRD Zubatac ukupni pobjednik 15. Mićega Kupa Preluka

U subotu smo nakon nekoliko odgoda zbog lošeg vremena ipak uspjeli održati Mići Kup Preluka. Iako je dan ranije na Kvarneru pala ogromna količina kiše popraćena jugom koji je stvorio podosta problema u našem akvatoriju prognostičari su točno predvidjeli okretanje vjetra na buru pa je takmičenje prošlo u relativno povoljnim uvjetima.

Moramo se pohvaliti kako je odaziv na takmičenje bio izniman te je na Mićen Kupu prisustvovao rekordan broj takmičara. Kao što je već uobičajeno takmičari su bili podijeljeni u dvije kategorije, U12 i U16. koji su lovili podijeljeni u četiri sektora a pozicije natjecatelja određene su ždrijebom.

Nakon što je prošle godine bila drugoplasirana, Emili Uhač iz SRD Zubatca ove godine je uzela sve. Osvojila je prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, prvo mjesto u ekipnoj te je bila dio ekipe SRD Zubatac koje je osvojila i ukupno prvo mjesto. Svoj dan zaokružila je i osvojenom nagradom za najteži ulovljeni primjerak ribe. Drugo mjesto u kategoriji U12 osvojio je Viktor Hoszu a treći je bio Luka Meljankić. Prvo mjesto u ekipnom djelu osvojila je ekipa SRD Zubatac u sastavu Aničić – Uhač.

U kategoriji do 16 godina pobjedu je odnijela još jedna cura. Nina Gavrić tako je pobijedila ispred Patrika Uhača i Mihaela Andrejevića. Nina je također i ekipno osvojila prvo mjesto skupa sa Antonijem Grškovićem. Oni su nastupajući za SRD Kantrida ukupno ulovili tek nešto manje od dva kilograma ribe. Nagradu za naj ribu osvojio je Antonio Blažić iz SRD Zubatca. Sveukupni pobjednik 15. Mićega Kupa Preluka je ekipa SRD Zubatac iz Lovrana.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji kao i svim sudionicima Mićega Kupa. Ponosni smo na sve pohvale koje dobivamo za organizaciju te ih prihvaćamo i kao obavezu da svako novo izdanje ovog tradicionalnog takmičenja bude sve bolje i bolje.

Rogi Ribaru!!!