You are currently viewing Ekipa iz SRD Zubatac osvojila Mići Kup Preluka

Ekipa iz SRD Zubatac osvojila Mići Kup Preluka

U subotu, 09.10.2021. održan je 14. po redu „Mići Kup“ Preluka. Kao što je već tradicija mali ribari lovili su u kategorijama U12 i U16.  Lokacija takmičenja bila je također tradicionalna na Costabeli.

Natjecanje je započelo u jutarnjim satima izvlačenjem pozicija za takmičare te je potrajalo sve do podneva kada su prvo svoj ulov predali takmičari iz kategorije U12, odnosno do 12:30 kada su natjecanje završili takmičari iz kategorije U16. Kao i uvijek pobrinuli smo se da natjecatelji  i njihova pratnja ne ostanu gladni. Za sve sudionike osigurali smo nagrade kako bi svi imali lijepu uspomenu na „ Mići Kup“. Tako je svaki natjecatelj otišao s praktičnom torbom s ušivenim znakom SRD Preluka. Dok smo za najbolje, osim medalja i pehara, osigurali i vrlo vrijedne nagrade.

Prelazni pehar kao najbolja ekipa sastavljena od članova U12 i U16 osvojili su članovi SRD Zubatac iz Lovrana (Uhač, Basan, Pavičević, Andrejević). U pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji U12 pobjedu je odnio Mihael Basan, a drugo i treće mjesto zauzeli su Emili Uhač i Marin Rubinić. Basan i Uhač su osvojili i ekipno prvo mjesto. U kategoriji U16 ekipno najbolja je bila ekipa SRD Zubatac (Pavičević, Andrejević), a pojedinačno prvo mjesto osvojio je Mihael Andrejević ispred Ivana Batelića i Matea Grubana.

Kako i priliči nakon proglašenja pobjednika podružili smo se i zakazali „sastanak“ za iduću godinu u otprilike isto vrijeme.