You are currently viewing 13. Mići Kup Preluka

13. Mići Kup Preluka

U nedjelju je na Preluku održan tradicionalni Mići Kup Preluka u kojem se natječu mladi ribari iz našeg kraja. Bio je to već 13. susret mićeh ribari a po ugodnom vremenu natjecalo se je više od trideset djevojčica i dječaka podijeljenih u dvije kategorije. U kategoriji U-12 pobjedu je odnio Toni Martinčić iz SRD Galeb iz Raše dok je u ekipnom dijelu najbolja bila ekipa SRD Zubatac iz Lovrana u sastavu Mihael Basan i Emili Uhač. Ukategoriji U-16 slavio je Teo Hajdaraj iz SRD Kantrida koji je skupa s Filipom Hatežićem odnio pobjedu i u ekipnom dijelu natjecanja. Sveukupni pobjednici natjecanja su mali ribari SRD Zubatac koji su na taj način osvojili i prelazni pehar koji se dodjeljuje najboljoj ekipi skupno za U-12 i U-16 kategoriju. Naj ribu uhvatio je Toni Martinčić čiji je primjerak težio 246g.
Naši mali ribari Adrijan Pogorelić i Paulo Klarić zauzeli su treće mjesto u kategoriji U-12 dok su Karin Sušanj i Dorijan Rubeša bili 11. U pojedinačnoj konkurenciji Adrijan Pogorelić ostvario je zapaženo 4. mjesto. Paulo Klarić bio je 11., Karin Sušanj osvojila je 18. mjesto dok je Dorijan Rubeša bio 21. Bravo za naše predstavnike.
Iz SRD Preluk zahvaljujemo se svim natjecateljima kao i njihovoj pratnji te našim članovima koji su volontirajući doprinijeli da se još jednom svi skupa lijepo podružimo te nastavimo ovu prekrasnu tradiciju našeg kraja.

Rogi ribaru